PRANANADI REINKARNAATIOTENIIKKA

Prananadi reinkarnaatiotekniikan avulla on suhteellisen helppoa savuttaa luonnollinen meditatiivinen tila. Tämä tila auttaa tiedostamattomaan suljettujen muistojen tiedostamisessa ja niihin liittyvien mentaalisten jännitysten ja negatiivisten tunteiden purkamisessa. Tällä tekniikalla voidaan purkaa tämän tai aiempien elämien traumoja, sillä traumaan liittyvän emotionaalisen jännitteen purkautuminen vähentää Karman pakottavia vaikutuksia, jotka ovat päivittäisten konfliktien ja fyysisten sairauksien syy. Tämän tekniikan avain on - toisin kuin hypnoosissa tai psykedeelisissä päihteissä - se, että tunteet ja aistit ovat hereillä tekniikan käytön aikana ja henkilö on tietoinen koko ajan; niinpä hänen tahtoaan tai itsekontrolliaan ei rajoiteta.

Tekniikalla on myös turvallisuusjärjestely, joka ottaa huomioon yksilön kantokyvyn paljastaen vain sen verran traumaa, mitä henkilö kykenee käsittelemään ja korjaamaan. Sen lisäksi - kontrolloiduin ehdoin - tekniikka sallii kommunikoinnin Ylimmän Itsen tai henkioppaan kanssa

Tiibetiläinen reinkarnaatiotekniikka opettaa mm. seuraavaa:

1. Sielun puhdistamista ja traumojen purkamista

Traumat saavat aikaan

-          psykosomaattisia sairauksia  

-          vähentävät keskittymiskykyä

-          luovat unettomuutta ja painajaisia

-          itsetunnon puutetta

-          aiheuttavat paniikkikohtauksia

-          aloitekyvyn puutetta

-          pelkoja

-          matalaa vastustuskykyä

-          selittämättömiä kipuja

 Voimme parantaa terveyttämme vapauttamalla näiden vaivojen syistä. 

2. Karminen toiminnan suunnan paljastamista

-          voimme ymmärtää ja nähdä järkeä vallitsevissa elämän olosuhteissa

-          voimme tulla tietoisiksi Karmisista sairauksista ja virheistä ja keksiä, miten ne voidaan ratkaista

-          voimme saavuttaa henkisen puhtauden

-          voimme kehittää anteeksiannon voimaa

3. Yhdistymistä  uudelleen henkisten tasojen auttaviin entiteetteihin

4. Negatiivisten  Karmahiukkasten muuntamista  positiivisiksi

5. Saamaan yhteys muiden ihmisten entisiin elämiin

6. Miten projisoida tietoisuuttaan ulospäin

7. Miten ohjata  reinkarnaatio kierto 

Tiibetiläinen reinkarnaatiotekniikka koostuu 5 osasta, jotka on kuvattu alla:

Ensimmäinen taso antaa osallistujille mahdollisuuden ja kyvyn ohjata muita henkilöitä uudelleen elämään edellisten elämien tai joitakin tämän elämän traumaattisia tapahtumia. Se myös mahdollistaa osallistujalle, huolellisen ohjaajan ohjauksessa, kokea jonkin edellinen elämänsä syntymästä kuolemaan.

Tekniikan oikeanlainen soveltaminen suojaa molempia osapuolia tasapuolisesti sekä osallistujaa, että opasta/ohjaajaa; se auttaa sinua elämään uudelleen edellisen elämän tapahtumia, jotka voidaan henkilön toimesta psykologisesti purkaa. Paras tapa ratkoa tämän elämän traumoja on soveltaa ensimmäistä tasoa.

Toinen taso mahdollistaa muiden auttamisen edellisten elämien karmisten kuvioiden purkamisessa. Voimme löytää tämän elämän keskeisten tapahtumien syyt edellistä elämistä.

Edellisten elämien ja tämän elämän tapahtumien yhteyksien ymmärtäminen voi johtaa kokemuksiin, jotka auttavat purkamaan hämmennystä arkielämässämme. Prananadin reinkarnaatio tekniikan toinen taso sallii osallistujille tehokkaan itsensä kehittämisen.  Tämä menetelmä opettaa meille pitkälle kehittyneitä meditaatiotekniikoita, jotka mahdollistavat meille pääsyn informaatioon tai tapahtumiin edellistä elämistämme.

Kolmas taso mahdollistaa itseregression ja antaa osallistujalle kyvyn käyttää parantavaa voimaa, joka sallii psykosomaattisten sairauksien parantamisen. Voimme saada oivalluksia toisten edellisistä elämistä, jotka ovat yhteydessä omaamme tai vaikuttaa siihen. Tämä tekniikka tekee myös mahdolliseksi sairauksiemme kausaalisen ja karmisen yhteyden tunnistamisen. Voimme meditaation avulla olla yhteydessä eri henkisten olentojen kanssa ja voimme myös projisoida mieltämme fyysisen kehon ulkopuolelle (ruumiistapoistumiskokemukset, astraali matkustaminen jne.)

Kirjanen painottaa Tiibetiläisen reinkarnaatiotekniikan ensimmäisen tason hyötyjä soveltaessamme sitä itseemme ja muihin henkilöihin. 2. ja 3. tasojen harjoittamisella otat seuraavan askeleen kohti omien ja muiden henkilöiden ja edellisten elämien löytymistä tarkoituksena karmisen prosessin paljastaminen. Reinkarnaatioprosessi menee vielä pidemmälle kahdella viimeisellä tasolla ja mahdollistaa persoonallisen kehittymisen ja henkisen evoluution.

Jos haluat ostaa kirjan, ota meihin yhteyttä: teacher@pranadi.org 

Alla löydät Reinkarnaatio menetelmän hoitokokemuksia

"Hoito on hyvin lempeä. Ohjaaja osaavalla ammattitaitoisella ohjauksellaan ohjasi siirtymään mielikuvien kautta kohti menneitä elämiä. Hoito on hyvin vaikuttava kokemus. Hoito kestää 1,5- 2 tuntia, siinä käydään koko mennyt elämä läpi. Koin oman hoitoni hyvin vahvistavana sekä puhdistavana kokemuksena. Sain paljon ymmärrystä tämän hetkiseen elämääni sekä haasteisiin, joita kohtaan päivittäin arjessani. Hoito eteni hyvin rauhallisessa tahdissa, juuri sellaisella nopeudella, jonka minä hoidettavana sille määritin. Hoidettavana koin ohjaajan kuuntelevan minun omia tarpeitani kokea menneestä elämästäni juuri ne oikeat hetket.  

 Paljon erilaisia hoitomuotoja kokeneena, en ole onnistunut palauttamaan näin paljon ymmärrystä sekä tietoutta mielen tasolleni. Minusta ehdottomasti parasta oli lempeys sekä rauhallisuus. Suurimpana onnistumisena kuitenkin koin kyvyn muistaa hoidon jälkeen, jokainen hetki hoidosta hyvin elävästi. Hoidettava muistaa koko hoidon tapahtumat palatessaan takaisin omaan nykyhetkeensä. En missään hoidossa ole kokenut näin selkeää ymmärrystä sekä näin selkeitä mielikuvia. Suosittelen ehdottomasti  tätä kokemusta kaikille.  

 Hoidossa kävin läpi menneen elämäni tapahtuma kerrallaan. Sain paljon ymmärrystä tämän hetkiseen elämääni sekä ihmissuhteisiini. Tavatessani sisäisen parantajani, pyysin häntä parantamaan heikon luuston, joka oli johtuvaista taudista, jonka olin kokenut mennessä elämässäni. Hoidon lopussa tapasin henkioppaani. Henkiopas antoi minulle paljon ymmärrystä tapahtumista sekä miten nämä elämät liittyvät toisiinsa.  

Kiitollisena sain osallistua myös toisen henkilön hoitoon. Tässä hoidossa sain seurata hoidon etenemistä tarkkailijan asemasta. Hoitomuoto tuntui helpolta oppia. Se tuntui kovin yksinkertaiselta. Ohjaaja kuunteli todella ammattitaitoisesti hoidettavaa, ohjaten häntä hetkiin, jotka hänen oli tärkeä kokea hoidossaan. // Pia Palosaari" 

"Sain kokea elämän missä olin soturi ja melkein kuolin kun meidät väijytettiin koska mun vatsa viillettiin auki miekalla. Sain tavata myöskin siinä elämässä vaimoni sekä pikku poikani. Kokemus oli huikea vaikka välillä pelotti ja itkin jopa. Suosittelen kaikille." // Mies 30 vuotta 

"En saanut olla hoidettavana, mutta kokemus hoitajana olemisesta oli tosi voimakas. Potilas pääsi kosketukseen vanhan elämänsä kanssa ja saimme nimen ja vuosiluvunkin. Kurssin jälkeen on hyvä luottamus lähteä tekemään jatkohoitoja." // Henri, Helsinki 

"Miellyttävä. Pääsin helposti rentoutuneeseen tilaan. Koin yhdessä elämässä 3 selkeää tilannetta/tapahtumaa, jotka olivat yllättäen hyvin "samanhenkisiä" nykyelämäni kanssa. Traumoja ei käyty läpi, mutta eipä minulla sellaisia paljon olekaan. Erittäin mielenkiintoinen kokemus. Hoitajana oleminen oli jännittävää. Tuntui mukavalta ohjata eri visualisoinneissa ja entisen elämän tapahtumissa. Ensikokemus innostaa harjoittelemaan lisää." // Anneli 

"I loved this, this is familiar to me. This working like this. I have done this work 16 years healing people with reincarnation therapy and I know I become stronger trought this. This is powerful tool to help. I appreciate  you coming here Finland. Thank you. // Eija-Mariia Väisänen

"Johdatuksen ohjaamana tunnen täällä olevani. Voimakkaat energiat ovat liikkeellä. Tunsin illan aikana saavani oivalluksia Tiborin kertoessa esimerkkejä. Tunnelma on odottava tulevaa koulutusta kohtaan, sydän täynnä innostusta ja iloa. Hyvin väsynyt olin illan päätteeksi, yöunta ei tarvinnu houkutella." // Niina 31 vuotta

"Kiitos hänen työstään. KIITOS, ja kiitoksen lämmin tunne. Pidän rauhallisesta otteesta. Tibor on hyvin selkeäsanainen, tietää mistä puhuu, todella vaikuttava henkilö. Kouluttaja voisi kysyä onko jollain jo kokemuksia reinkarnaatiosta ja sen harjoittamisesta. Mielenkiintoinen aihe, odotan innolla lisää. Toivottavasti jatkoa seuraa. Rauhallinen ja kärsivällinen ulosanti. Kyky vastata esitettyihin kysymyksiin erinomaisesti.

Olen iloinen, että olet saanut mahdollisuuden jakaa tietosi ja että saan olla täällä.

Positiivinen kokemus. Kouluttaja oli rauhallinen, läsnä. Puhe selkeää, kuten myös opetus. Otti hyvin huomioon tulkit = lause kerrallaan, jolloin tulkit selviytyivät hyvin.""

 

 

 

 

 

 

 
Usein Kysytyt Kysymykset
Miten tämä menetelmä voi auttaa minua, kun menneisyys on kuitenkin takanani?
Tekniikan avulla voit uudelleenarvioida menneitä tapahtumia, prosessoida traumoja ja vapautua niiden epämiellyttävistä vaikutuksista. Reinkarnaatio menetelmää voi käyttää kolmeen yleiseen tarkoitukseen: - Terapiaan, traumojen parantamiseen, fobioista vapautumiseen, itsetuhoisten mielen ohjelmointien uudelleenkirjoittamiseen, henkisestä hädästä vapautumiseen jne. - Tiedon saantiin nykyisen ja entisten elämien taustoista, kuten ihmisuhteiden karmisen luonteen ymmärtäminen (sympatia/antipatia) - Henkiseen kehitykseen entisissä elämissä saavutettujen korkeiden tietoisuuden tilojen uudelleen kokemisen kautta.
Miten hyödyn siitä, että palaan menneisyyteen?
Nykyisyys on menneisyyden tulos. Menneisyyttä ei voi muuttaa. Voimme ainoastaan muuttaa menneisyyden vaikutuksia nykyisyyteen. Esimerkiksi: emme voi poistaa aggressiota, menneisyyden kielteistä tekoa tai rikkomusta, joka edelleen aiheuttaa hätää nykyisyydessä. Mutta menetelmän avulla voimme saada aikaan aitoa anteeksiantoa, mikä vapauttaa sekä meidät että meitä kohtaan rikkoneen siitä kärsimyksestä, minkä hän on aiheuttanut.
Kuka voi auttaa minua reinkarnaatio-istunnossa?
Kaikki, jotka ovat osallistuneet kurssiin ja saaneet initiaation Prananadi-reinkarnaatio-terapian menetelmään. Jos ongelmat ovat vaikeampia, apua saa terapeutilta, joka on saanut Prananadi- Mestarilta valtuudet.
Kuka voi /tai ei voi hyötyä reinkarnaatio-istunnosta?
Hyötyä voivat kaikki vähintään 18-vuotiaat, -he jotka ovat halukkaita vastaanottamaan terapiaa, -he joilla on psykosomaattisia sairauksia tai haluavat vapautua peloista, -he jotka ovat uteliaita entisistä elämistään ja haluavat tietää, mistä " taidan tuntea sinut" -tunne tulee jne. Hyötyä eivät voi -kaikki alle 18-vuotiaat, -raskaana olevat naiset, -kaikki jotka kärsivät vakavasta silmäsairaudesta tai muista sairauksista, joissa urheiluaa ei suositella, -ihmiset, jotka ovat olleet tai ovat psykiatrisessa hoidossa.
Saatanko nähdä asioita, jotka vahingoittavat minua, istunnon aikana?
Mitään riskiä ei ole, vaan hyödyt ovat selviä, kunhan tekniikkaa käytetään reinkarnaatio-kurssilla opittujen sääntöjen mukaan. Kuitenkin niin tässä kuin kaikissa muissa Prananadi-menetelmissä sekä asiakkaalla että terapeutilla on maksimaalinen suojaus.
Mikä tietoisuuden tilani tulee olemaan reinkarnaatio-istunnon aikana, ja paljonko tulen muistamaan jälkeen päin?
Asiakas on tajuissaan (päivätajunnassa) koko reinkarnaatio-istunnon ajan (tämä menetelmä ei madalla eikä rajoita tietoisuutta). Päinvastoin, istunnon jälkeen asiakas tulee muistamaan kaiken minkä näki ja koki. Vielä istuntoa seuraavina päivinä saattaa tulla lisää tietoa.
Missä voin ilmoittautua reinkarnaatio-istuntoon?
Voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteessa teacher@prananadi.org tai käymällä Prananadi-keskuksessa Helsingissä, Uudenmaankatu 33, tai soittamalla numeroon +358 41 7284675 (puhutaan englantia).
Kuka voi oppia tämän menetelmän?
Jokainen Prananadi-oppilas, joka haluaa oppia ja vapautua häntä vaivaavien ongelmien syistä, tulee pitkän päälle vetämään johtopäätöksen, että heidän karmisen kärsimyksen juuret eivät aina ole tässä elämässä. Sisäistäessään reinkarnaatio-menetelmän he voivat tulla tietoisiksi ja vapaiksi näistä vivahteista. Toisaalta myös itsetuntemuksen jano voi olla yllykkeenä lähteä tälle tielle. On suositeltavaa, että oppilas ennen ensimmäisen tason reinkarnaatio-kurssia on omaksunut Prananadi-healingin 2. tai 2+ tason tiedot.
Miten tämä menetelmä on jaoteltu?
Tämä menetelmä on jaoteltu useammalle tasolle. Jokaisen tason opetukset ovat erikoistuneet tietyille aloille. Kahden kurssin välillä järjestämme retriittejä/opastettuja sessioita, joissa voit syventää kurssilla oppimaasi ja saada uutta tietoa ja menetelmiä tekniikan käyttöön.
Miten kurssi tapahtuu?
Yleensä kurssi kestää kaksi päivää (viikonloppuna) - ja se tapahtuu klo 9.00-18.00, sisältäen yhden tunnin pituisen ruokatauon. Kurssin aikana osallistujat saavat teoreettista tietoa, mutta päähuomio kiinnitetään käytännön sisäistämiseen. Energiat välitetään perinteisten tiibetiläisten initiaatioiden kautta (kuten Tza-Lung).
Missä ja millä kielellä kurssit pidetään?
Espanjassa - espanjaksi Ranskassa - ranskaksi Suomessa - englanniksi (tulkataan suomeksi) Kysynnän mukaan ja osallistujien tuella voimme järjestää kursseja myös muissa Euroopan maissa.
Miten reinkarnaatio-istunto tapahtuu?
Ensin terapeutti käyttää tiettyä energiaa, minkä kautta asiakas saa yhteyden menneseen. Hän alkaa nähdä joko nykyisen tai entisen elämän tärkeimpiä tapahtumia. Hän tulee näkemään kuvia tapahtumista kronologisessa järjestyksessä, ja kokemalla nämä tapahtumat uudelleen, hän tulee tietoiseksi kaikesta mikä tapahtui silloin. Jakautuneen tietoisuuden kautta hän saattaa tuntea uudelleen kehollisia tuntemuksia, tunnetiloja, ja uudelleen elää tilanteessa, ikään kuin hän olisi siellä.
Kuinka kauan reinkarnaatioistunto kestää?
Reinkarnaatio-istunto voi kestää 1,5-2 tuntia.